Sportschool Wouw

Sportschool in Wouw met Milon Cirkel

Milon Club OrthoMedic is de sportschool in Wouw waarbij je in een huiselijke sfeer, onder professionele begeleiding gaat werken aan je algehele gezondheid. Milon Club OrthoMedic is de sportschool die het net even anders aanpakt. De naam zegt het al. Milon Club OrthoMedic is niet alleen een sportschool maar vooral een club. Waar je in de traditionele sportschool al snel het gevoel hebt het alleen te moeten doen werken we bij onze sportschool in Wouw net even anders. We zijn hét alternatief voor de massale sportschool. We zijn kleinschalig, persoonlijk en laagdrempelig. Ook als je niet sportief bent, voel je je bij ons direct thuis. Één ding is zeker, samen fitnessen is leuker en dan ga je makkelijker jouw doel behalen.

Milon Club OrthoMedic is dé sportschool in Wouw waarbij je aan de slag gaat met het trainingsconcept de Milon Cirkel waarbij persoonlijke begeleiding tijdens en rond jouw training centraal staat. De professionele trainers nemen je met hun enthousiasme snel mee op weg naar een gezondere leefstijl.

Als je op zoek bent naar een sportschool in of rondom Wouw waar je op een snelle, veilige en heel eenvoudige manier kunt werken aan gewichtsverlies, figuurtraining, spierversteviging en vermindering van rugklachten dan is Milon Club OrthoMedic de sportschool in Wouw voor jou.

Maak snel gebruik van de Gratis Proefweek door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken om samen aan de slag te gaan om jouw doelen te gaan behalen.

Meld je aan voor 4 gratis proeflessen

Wil je Milon Club OrthoMedic ervaren dan kun je beginnen met 4 gratis proeflessen.

Let op:  vanwege beschikbaarheid per maand slechts 5 keer beschikbaar.

4 gratis proeflessen