Fitness Wouw

Fitnessen in Wouw bij Milon Club OrthoMedic biedt vele voordelen voor jong en oud. Je gaat in een workout van slechts 35 minuten effectief aan de slag om jouw kracht en conditie te verbeteren. Milon is dus krachttraining en conditietrainingen in één. Fitnessen was nog nooit zo eenvoudig.

Werkwijze van je trainer

Ons team gaat uit van de persoonlijke benadering. Iedereen komt met persoonlijke doelstellingen binnen en dient op zijn of haar wijze begeleid te worden tijdens en rondom het fitnessen. Middels een intakegesprek gaan wij op zoek naar de persoon achter het trainingsdoel. Bij Milon Club OrthoMedic gaan wij in huiselijke sferen aan de slag om uw persoonlijke doelstellingen te behalen. Dit kan gaan om afvallen, conditie verbeteren, sterker worden, fitter worden of rugklachten preventief verminderen. Wat je fitness doelstellingen ook zijn? Voor alle doelstellingen zijn lifestyle, voeding, medische achtergrond en motivatie thema’s die tijdens je training aan bod komen.

Je trainer zal structureel je vitaal waarden meten en met je bespreken. Door deze metingen kunnen we je voorgang en progressie monitoren en blijven we op de rit om je persoonlijke doelstellingen te behalen. De volgende metingen worden tijdens jouw fitness traject uitgevoerd en besproken:

– Gewichtsmeting:
Bij deze meting worden naast je gewicht ook je vetpercentage, spiermassa en visceraal vet gemeten. Gewichtsverlies is bij afvallen niet het enige en belangrijkste doel. Milon Cirkel is een fitnessmethode waarbij je eerst vetpercentage gaat omzetten in spiermassa. Meer spieren betekent meer verbranding en daardoor zal afvallen je makkelijker afgaan. Het resultaat maakt het fitnessen in Wouw alleen maar leuker.

– Bloeddrukmeting:
Bij deze meting kijken we preventief naar je bloeddruk. Een verhoogde bloeddruk geeft een verhoogde kans op hart en vaatziekten maar wordt helaas bijna nooit zelfstandig opgemerkt. Door een verhoogde bloeddruk tijdig te signaleren voorkomen we problemen op lange termijn. Zo maken we fitnessen in Wouw ook nog een stuk veiliger.

– Hartslagmeting:
Bij deze meting wordt gedurende je fitnesstraining je hartslag gemeten om je conditie te bepalen. We meten hierbij je maximale hartslag tijdens het sporten en het verval achteraf. Zo kunnen we kijken of je door het fitnessen je conditie verbeterd en desnoods het trainingsprogramma bijsturen.

Meld je aan voor 4 gratis proeflessen

Wil je Milon Club OrthoMedic ervaren dan kun je beginnen met 4 gratis proeflessen.

Let op:  vanwege beschikbaarheid per maand slechts 5 keer beschikbaar.

4 gratis proeflessen