Milon Cirkel Wouw

Fitnessen bij Milon Club OrthoMedic in Wouw doe je met het moderne trainingsconcept de Milon Cirkel. De training duurt slechts 35 minuten en daarmee train je je hele lichaam in een korte tijd.  De Milon Cirkel in Wouw is een slimme combinatie van volautomatische toestellen. Je coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je gegevens worden bewaard op een chipkaart. Je kan echt niets meer fout doen: je zitpositie is correct, je gewicht is juist ingesteld en je bewegingsvrijheid is bepaald. Hierdoor worden blessures tot een minimum beperkt en kun jij op een verantwoorde manier de gewenste progressie gaan boeken. Allemaal omdat je eigen persoonlijke instellingen via de chipkaart automatisch worden overgenomen op de toestellen. Milon Club OrthoMedic biedt fitness op de manier die jij wil: sneller, veiliger en effectiever.

De trainers adviseren je om de Milon Me app te installeren. De cardio en krachttoestellen communiceren automatisch met de app waardoor je elke training direct kan evalueren. De app in samenwerking met de trainer in de zaal zorgt voor de fitness begeleiding van deze tijd.

Milon Cirkel: voor jong én oud

Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weinig uithoudingsvermogen. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede conditie en kracht op te bouwen. Een goede basis conditie en basis kracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale manier om nog jarenlang plezier te beleven aan sporten.

Afvallen in Wouw met Milon Cirkel

Bij Milon Club OrthoMedic in Wouw krijgen we vaak te horen dat afvallen de belangrijkste reden is om te gaan sporten. Vele mensen uit Wouw en omstreken gingen je voor met het gewenste resultaat. Dat komt omdat wij afvallen slimmer aanpakken met de unieke Milon Cirkel. Daarnaast geven we je voedingsadvies zodat je verantwoord kan afvallen.

Preventie & functieherstel bij rugklachten

Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Met de workout op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische (rug)klachten 100% veilig je spieren trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk. Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van de rug.

Meld je aan voor 4 gratis proeflessen

Wil je Milon Club OrthoMedic ervaren dan kun je beginnen met 4 gratis proeflessen.

Let op:  vanwege beschikbaarheid per maand slechts 5 keer beschikbaar.

4 gratis proeflessen