Afvallen Wouw

Afvallen in Wouw met Milon Cirkel

Bij Milon Club OrthoMedic in Wouw krijgen we vaak te horen dat afvallen de belangrijkste reden is om te gaan sporten. Vele mensen uit Wouw en omstreken gingen je voor met het gewenste resultaat. Dat komt omdat wij afvallen slimmer aanpakken. Los van het mentale en emotionele stuk is afvallen eigenlijk best simpel. Je moet namelijk minder calorieën binnen krijgen dan je verbrandt.  Het meer bewegen bij Milon Club OrthoMedic in combinatie met het voedingsadvies van je trainer gaan je helpen met verantwoord afvallen. Wij kiezen daarbij vaak voor verantwoord afvallen in plaats van snel afvallen. Veelal wordt voor een plan gekozen wat je helpt om evenwichtig af te vallen met een duurzaam resultaat, waarbij je gelijkmatig afvalt terwijl je wel alle voedingstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Hierbij gaan we uit van een gebalanceerde voeding in combinatie met een verminderde energie- en vetinname. Je voeding houd je bij in de virtuagym app en samen met je voedingscoach in de club ga je jouw gewenste resultaat behalen.

De combinatie van gebalanceerde voeding en de trainingen op de Milon Cirkel verhoogt je stofwisseling 15 keer langer dan een gewone uithoudingsvermogen training. Na elke training op de Milon Cirkel gaat je lichaam dagenlang meet vetten verbranden door de verhoogde stofwisseling na een effectieve training. Twee keer per week de Milon Cirkel is voldoende voor een zeer goed resultaat.

Al veel mensen geholpen met afvallen

We hebben al veel mensen helpen afvallen in Wouw en omstreken. Dat doen we niet met een wondermiddel. Deze bestaat namelijk niet. De coaches gaan je helpen afvallen door je op weg te helpen met een gezondere leefstijl. Deze basis zorgt ervoor dat je het afvallen ook vol gaat houden.

Start met vier gratis trainingen

Wil je ook graag afvallen maar wil je eerst weten hoe wij dit aanpakken? Maak snel gebruik van de vier vrijblijvende gratis proeflessen door het volgende contactformulier in te vullen. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken om samen aan de slag te gaan om je te helpen met afvallen.

Meld je aan voor 4 gratis proeflessen

Wil je Milon Club OrthoMedic ervaren dan kun je beginnen met 4 gratis proeflessen.

Let op:  vanwege beschikbaarheid per maand slechts 5 keer beschikbaar.

4 gratis proeflessen